Νέοι Πόροι Πιερίας
Ποσειδώνος 48, Νέοι Πόροι, Πιερίας

Email: info@olympic-studios.gr
Τηλέφωνο: +30 23520 44448
Κινητό: +30 6979406909
FAX: +30 23520 44448

+30 23520 44448
info@olympic-studios.gr

Νέοι Πόροι

Οι Νέοι Πόροι αποτελούν παραθαλάσσιο χωριό του νομού Πιερίας. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να οργανώσουν εκδρομές στα γύρω χωριά της περιοχής και να θαυμάσουν από κοντά αξιοθέατα.

Στη Νότια Πιερία περίπου 42χλμ. από την Κατερίνη βρίσκεται το πανέμορφο χωριό Νέοι Πόροι. Πρόκειται για έναν από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς του Νομού Πιερίας, το οποίο συνδυάζει βουνό με θάλασσα. Η πανέμορφη και αμμώδης παραλία, η καθαρή θάλασσα και οι παροχές που μπορείτε να βρείτε εκεί, την καθιστούν ως μια από τις πιο όμορφες και πολυσύχναστες παραλίες. Η παραλία είναι οργανωμένη και η πρόσβαση της είναι πολύ εύκολη. Το χωριό αποτελεί πρότυπο πολεοδομικού σχεδίου, με κύριο χαρακτηριστικό τους άπλετους κοινόχρηστους χώρους.

Στους Νέους Πόρους υπάρχουν υποδομές όπως ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ταβέρνες, μπαρ, καφετέριες, ιατρείο, φαρμακείο, σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, περίπτερα κ.α. Πραγματικά αξίζει να επισκεφθείτε τους Νέους Πόρους! Το τοπίο που θα αντικρίσετε θα σας μαγέψει!

Οι Νέοι Πόροι βραβεύονται επί σειρά ετών με την γαλάζια σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και χαρακτηρίζονται για την πλατιά αμμώδη παραλία τους. Το μήκος της παραλίας είναι περίπου 5 Χλμ.  Λόγω του μεγάλου μήκους της παραλίας ο κάθε τουρίστας δύσκολα θα αισθανθεί συνωστισμένος.

Η θάλασσα είναι ρηχή και ενδείκνυται για οικογενειακές διακοπές και όχι μόνο. Είναι πλήρως οργανωμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλες και κατά μήκος της παραλίας βρίσκονται διάφορα εστιατόρια, καφετέριες, fast-food.

Εκτός από τον μπάνιο και την ηλιοθεραπεία ο κάθε τουρίστας μπορεί να περάσει ευχάριστα το χρόνο του με τα θαλάσσια σπορ.

Πώς να έρθετε

Αεροπορικώς

Ακτοπλοϊκώς

Με αυτοκίνητο

Με τρένο